Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

REZIDENCIA BISKUPICKÁ 7 IBV komplet predaná. Ďakujeme.

Interné ID: 156620603
Ulica: Biskupická
Obec: Trenčín
Okres: Trenčín
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
Iné:
240 000 €

Popis nehnuteľnosti

3 izbový mezonetový byt v komplexe Rezidencia Biskupická 7 IBV. Prepojenie obytnej plochy a zelene, vytvorenie prostredia s absolútnym pocitom súkromia je mottom tohto projektu.

Vo výhradnom zastúpení majiteľa Vám ponúkame v spolupráci s ateliérom ARCHINOVA nádherné, slnečné, prémiové mezonetové byty s atribútmi rodinného domu v blízkosti centra mesta Trenčín v tichej odľahlej ulici Biskupická. Pri pomenovaní nášho projektu sme boli pri výraze “mezonetový byt” skromní. Naše atraktívne mezonety s vlastnou záhradou, garážou, dvomi terasami, podielom na spoločných častiach záhradného areálu, podielom na príjazdovej komunikácií, spevnené plochy, skôr definovať ako rodinný dom než “byt” v pravom význame slova, nakoľko Vám poskytne maximum priestoru a komfortu, ktorý povýši vaše bývanie na dobré bývanie.

Ak túžite po luxusnom a komfortnom bývaní, ideálne pre Vás budú naše mezonety. Bývanie vo viacpodlažných bytoch poskytuje benefity, aké bežné byty jednoducho poskytnúť nedokážu. Na jednej strane veľkorysý priestor na strane druhej vlastná zelená záhradka. Znie to ako tradičná dilema ,,buď, alebo“. Ale nemusí to tak byť. Už aj v Trenčíne nájdete unikátne mezonety s vlastnou záhradou, garážou, parkovacím miestom a priestorom, ktoré doteraz ponúkalo len bývanie v rodinnom dome.

Ponúkame Vám posledný voľný zo štyroch mezonetových bytov na ulici Biskupická č.7.
Projekt Rezidencia Biskupická 7 IBV pozostáva spolu so štyroch mezonetových bytov Objekt SO 01 a Objekt SO 02. Dva predné 3 izbové mezonetové byty s garážou a dvoma terasami t.j. Objekt SO 01 a zadné dva mezonetové 4 izbové byty Objekt SO 02.

K dispozícií máme už len jeden voľný 3 izbový mezonetový byt. Preto Vám priblížime Objekt SO 01 A, t. j. 3 izbový mezonetový byt s garážou, dvoma terasami a záhradou. Každý mezonetový objekt bude mať vlastné súpisné číslo, vlastnú parcelu vo výlučnom vlastníctve vlastníka ako aj podiel na spoločnom pozemku tvoriacom oázu pokoja pre budúcich vlastníkov Rezidencie Biskupická 7.

Obytná plocha bytu/domu A je 92,21 m2. Celková úžitková plocha spolu s garážou a terasami je luxusných 160,51 m2.
Zastavaná plocha voľného bytu/domu A 92 m2 (p.č.245/5), záhrada 98 m2 (p.č.245/6) spolu 190 m2.

Dispozičné riešenie:
1. NP nadzemné podlažie: Do bytu je bezbariérový vstup z hlavnej ulice, kde je možné bezproblémové parkovanie pred rezidenciou objektu v počte dvoch parkovacích miest. Zádverie/chodba/schodisko 15,67 m2. Garáž o veľkosti 19,22 m2. Garáž je súčasťou rodinného domu, cez ktorú sa dá priamo vojsť do interiéru prvého NP. Ďalej kúpeľňa s WC o veľkosti 5,26 m2. Obslužný automat tepelného čerpania je možné umiestniť priamo do garáže alebo v rámci WC, podľa požiadavky klienta. 1. NP (prízemie) ďalej disponuje obývacou izbou spojenou s kuchyňou o veľkosti 32,39 m2 cez ktorú sa prechádza na spodnú terasu o veľkosti 15,37 m2 a záhradu vo výmere bez terasy 82,63 m2. Za záhradou je situované vlastné parkovacie státie pre každý mezonetový byt. Spolu teda bezproblémovo zaparkujú 2 autá pred bytom z hlavnej ulice, jedno v garáži a jedno auto v spoločnej časti rezidencie (spolu 4 miesta na parkovanie).

2. NP nadzemné podlažie: disponuje chodbou o veľkosti 9,24 m2. Obytné izby: spálňa 15,44 m2, kúpeľňa 7,24 m2 a detská izba o veľkosti 11,99 m2. Obidve obytné miestnosti je možné funkčne zameniť v závislosti od požiadaviek klienta. Jedna izba nadväzuje na veľkorysú terasu o veľkosti 28,26 m2. Terasa s výhľadom na vlastnú záhradu je orientovaná na západnú stranu. Dolná obývacia izba s kuchyňou orientácia na západ, horná izba predná na východ druhá s terasou na západ.

Do bytového komplexu sa vstupuje cez súkromnú rampu, pričom spoločné priestory areálu budú developerom vysadené a objekt bude kamerovo chránený a nasvietený večerným osvetlením.
IS: voda, elektrina, plyn, kanalizácia. Energetická kategória A0. Náklady na bývanie do 100 Eur/mesiac. Kúrenie a teplú vodu zabezpečuje tepelné čerpadlo, predpríprava na vonkajšie žalúzie, šedá fasáda, okná antracid z vonkajšej časti z vnútra biele, konštrukcia: pezinská tehla, zateplenie 20 cm minerálnou vlnou, elektrická garážová brána, elektrická samostatná rampa, spoluvlastnícky podiel na prístupovej ceste a spoluvlastnícky podiel na spoločných častiach cesty okolo domu každý byt/dom podiel 1/4. Byt ponúkame v štádiu holodom vyššieho štandardu. Na záujemcovi o kúpu bude už len: podlahy, interiérové dvere, kuchynská linka, kúpeľne. Dokončovacie práce Vám vieme zabezpečiť našou overenou firmou s 20 ročnou skúsenosťou bez čakania a zdržania, nechajte sa inšpirovať našou vizualizáciou.


Cena bytu je 240.000,- Eur bez DPH.

Byty sú zapísané ako rozostavaná stavba v katastry nehnuteľností a možnosťou okamžitého čerpania finančných prostriedkov hypotekárnym úverom.
Znalecká budúca hodnota bytu A po dokončení stavby do štádia holodomu bez okolitých pozemkov je 349.000 EUR.

Benefity nášho projektu:
↘ BEZKONKURENČNÁ LOKALITA! Bývanie v širšom centre krajského mesta Trenčín s absolútnou občianskou vybavenosťou.
↘ Súkromný záhradný areál so vstupom cez rampu o veľkosti 220 m2.
↘ Vlastná garáž plus vlastné parkovacie státie.
↘ Energetická kategória A0 – pasívny dom (dizajnové tepelné čerpadlo, podlahové kúrenie v cene).
↘ Náklady na bývanie do 100 Eur.
↘ Kolaudácia zabezpečená developerom.
↘ Moderná a nadčasová architektúra.
↘ Nadštandartné vybavenie ,,holodomu“ (spevnené plochy záhradných terás, masívne hliníkové bezpečnostné vchodové dvere, bezbariérové posuvné francúzske okná, kompletné elektroinštalácie).
↘ INCON 6 komorové okná, zateplené 3-sklo 82 profil, bezbariérový HS-portál francúzske okná, hliníkové vstupné bezpečnostné dvere, sekčná elektronická garážová brána s dizajnovými lamelami v cene.
↘ Luxusné upravenie spoločných priestorov developerom - nemecké dlažby a plotový systém Weisenbück, výsadba, nasvietenie záhradného areálu, kamerový systém, príjazdová komunikácia, gabion ploty 10. Luxusné upravenie spoločných priestorov
(gabion ploty; výsadba; kamerový systém, dlažby).
↘ Návrh interiéru pre klientov.
↘ Kompletný servis financovania, ktorý Vám zabezpečí najlepšie podmienky na trhu.

Zabezpečíme Vám kompletný právny servis, katastrálne konanie až po list vlastníctva. Taktiež u Nás očakávajte bezplatné poradenstvo v oblasti financovania, ktoré Vám zabezpečí najvýhodnejšie podmienky na finančnom trhu. Kontakt: Mgr. Miriama Gabrišková, RSc. T. č. 0907 51 00 62. email: info@m-reality.sk. Bližšie informácie sa dozviete aj na našej facebookovej stránke Rezidencia Biskupická 7 IBV.

Cena zahŕňa: 

- osobná asistencia a prítomnosť RK pri úkonoch spojených s notárom, bankou a príslušným katastrom

- komplexný právny servis, vyhotovenie kúpnych zmlúv, návrhov na vklad

- práca so znalcom

- osobná účasť zástupcu RK pri úkonoch spojených s protokolárnym odovzdaním nehnuteľnosti 

- prepis energií a prepis u správcu bytového domu 

- úhrada poplatku za úradné overenie podpisov predávajúceho (ich) na kúpnych zmluvách

- úhrada poplatku za návrh na vklad vlastníctva do katastra nehnuteľností

- obhliadky nehnuteľnosti podľa potreby aj počas sviatkov, víkendov aj mimo pracovného času klienta

- zabezpečenie komplexného finančného servisu: od hypotekárneho úveru na bývanie až po poistenie nehnuteľností

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Úžitková plocha:
160.51 m2
Počet izieb:
3
Balkón:
nie
Energetický certifikát:
A
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
áno - 2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Miriama Gabrišková, RSc.

Mgr. Miriama Gabrišková, RSc.

Realitný maklér - Konateľ

  • rusr

Realitný maklér - Konateľ 
Hypotekárny špecialista

info@m-reality.sk

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti