Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predané_4 izb. Mezonetový byt/rodinný dom so záhradou v komplexe Rezidencia Biskupická 7 IBV Trenčín

Interné ID: 156620617
Ulica: Biskupická
Obec: Trenčín
Okres: Trenčín
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
240 000 €

Popis nehnuteľnosti

Prepojenie obytnej plochy a zelene, vytvorenie prostredia s absolútnym pocitom súkromia je mottom tohto projektu.

Vo výhradnom zastúpení majiteľa Vám ponúkame v spolupráci s ateliérom ARCHINOVA nádherné slnečné prémiové mezonetové byty s atribútmi rodinného domu v blízkosti centra mesta Trenčín v tichej odľahlej ulici Biskupická 7. Pri pomenovaní nášho projektu sme boli pri výraze ,,mezonetový byt“ skromní. Naše atraktívne mezonety s vlastnou záhradou, terasou, podielom na spoločných častiach záhradného areálu, podielom na príjazdovej komunikácií, spevnené plochy, skôr definovať ako rodinný dom než ,,byt“ v pravom význame slova, nakoľko Vám poskytnú maximum priestoru a komfortu, ktorý povýši Vaše bývanie na dobré bývanie.

Ak túžite po luxusnom a komfortnom bývaní, ideálne pre Vás budú naše mezonety - rodinné domy. Bývanie vo viacpodlažných bytoch poskytuje benefity, aké bežné byty jednoducho poskytnúť nedokážu. Na jednej strane veľkorysý priestor na strane druhej vlastná zelená záhrada. Znie to ako tradičná dilema ,,buď, alebo“. Ale nemusí to tak byť. Už aj v Trenčíne nájdete unikátne mezonety s vlastnou záhradou, parkovacím miestom a priestorom, ktoré doteraz ponúkalo len bývanie v rodinnom dome.

Ponúkame Vám 2 zo štyroch mezonetových bytov (dva predané) na ulici Biskupická č.7.
Projekt Biskupická pozostáva spolu so štyroch mezonetových bytov Objekt SO 01 a Objekt SO 02. Dva predné 3 izbové mezonetové byty s garážou a terasami t.j. Objekt SO 01 a zadné dva mezonetové 4 izbové byty Objekt SO 02. K dispozícií jeden 3 izbový mezonetový byt a jeden 4 izbový mezonetový byt. Každý mezonetový objekt bude mať vlastné súpisné číslo, vlastnú parcelu vo výlučnom vlastníctve vlastníka ako aj podiel na spoločnom pozemku tvoriacom oázu pokoja pre budúcich vlastníkov Rezidencie Biskupická 7.

V tejto ponuke si priblížime Objekt SO 02 B, t. j. 4 izbový mezonetový byt/rodinný dom.

Celková úžitková plocha mezonetového bytu je 109,29 m2 bez terasy. Celková úžitková plocha spolu s terasou v záhradnej časti je luxusných 120,36 m2.
Zastavaná plocha objektu SO 02 B je 65 m2, záhrada o veľkosti 162 m2. Spolu pozemok mezonetového bytu - rodinného domu so záhradou je 227 m2.

1. NP nadzemné podlažie a jeho dispozičné riešenie:
Vstup do mezonetového bytu je zo súkromného areálu. Pred bytom sú k dispozícii 2 vlastné parkovacie miesta, ku ktorým vedie súkromná príjazdová cesta z hlavnej ulice. V prípade záujmu je možnosť dobudovania garážového státia v prednej časti mezonetového bytu.
Zádverie o veľkosti 5,26 m2. WC 1,56 m2. Technická miestnosť 2,14 m2. Ďalej obývacia izba spojená s kuchyňou o veľkosti 43,37 m2 cez ktorú sa prechádza do záhrady s terasou o výmere 11,7 m2 a záhrada o rozlohe 150,30 m2 orientovanú na západnú stranu. Úžitková plocha bez terasy 1. NP je 52,33 m2. S terasou 63,40 m2. Orientácia všetkých našich bytov je na východnú stranu.

2. NP nadzemné podlažie a jeho dispozičné riešenie:
Chodba 8,04 m2. Šatník 5,25 m2. Obytné izby: rodičovská spálňa o veľkosti 13,21 m2, kúpeľňa 6,29 m2, WC 2,02 m2 a 2 x Detská izba, každá o veľkosti 11 m2. Detské izby je možné podľa požiadavky klienta spojiť, čím sa vytvorí jedna priestranná miestnosť s rozlohou o veľkosti 22,15 m2. Úžitková plocha 2 NP je spolu 56,96 m2.

Do bytového komplexu sa vstupuje cez súkromnú rampu, pričom spoločné priestory areálu budú developerom vysadené a objekt bude kamerovo chránený a nasvietený večerným osvetlením.
IS: voda, elektrina, plyn, kanalizácia. Energetická kategória A0. Náklady na bývanie do 100 Eur/mesiac. Kúrenie a teplú vodu zabezpečuje tepelné čerpadlo, predpríprava na vonkajšie žalúzie, šedá fasáda, okná antracid z vonkajšej časti z vnútra biele, konštrukcia: pezinská tehla, zateplenie 20 cm minerálnou vlnou, elektrická rampa do spoločného areálu, už spomínaný spoluvlastnícky podiel na prístupovej ceste a spoluvlastnícky podiel na spoločných častiach cesty okolo domu. Byt sa predáva v štádiu holodom.

Cena mezonetového bytu/rodinného domu je 240.000,- Eur bez DPH.

Financovanie možné taktiež hypotekárnym úverom. Stavba je momentálne v štádiu zápisu rozostavanej stavby do katastra nehnuteľností.
Znalecká budúca hodnota bytu B po dokončení stavby do štádia holodomu bez okolitých pozemkov je 308.000 Eur.

Dokončovacie práce Vám vieme zabezpečiť našou overenou firmou s 20 ročnou skúsenosťou bez čakania a zdržania, nechajte sa inšpirovať našou vizualizáciou.

Benefity nášho projektu:
↘ BEZKONKURENČNÁ LOKALITA! Bývanie v širšom centre krajského mesta Trenčín s absolútnou občianskou vybavenosťou.
↘ Súkromný záhradný areál so vstupom cez rampu o veľkosti 220 m2.
↘ Vlastné parkovacie státie.
↘ Energetická kategória A0 – pasívny dom (dizajnové tepelné čerpadlo, podlahové kúrenie v cene).
↘ Náklady na bývanie do 100 Eur.
↘ Kolaudácia zabezpečená developerom.
↘ Moderná a nadčasová architektúra.
↘ Nadštandartné vybavenie ,,holodomu“ (spevnené plochy záhradných terás, masívne hliníkové bezpečnostné vchodové dvere, bezbariérové posuvné francúzske okná, kompletné elektroinštalácie).
↘ INCON 6 komorové okná, zateplené 3-sklo 82 profil, bezbariérový HS-portál francúzske okná, hliníkové vstupné bezpečnostné dvere, sekčná elektronická garážová brána s dizajnovými lamelami v cene.
↘ Luxusné upravenie spoločných priestorov developerom - nemecké dlažby a plotový systém Weisenbück, výsadba, nasvietenie záhradného areálu, kamerový systém, príjazdová komunikácia, gabion ploty 10. Luxusné upravenie spoločných priestorov
(gabion ploty; výsadba; kamerový systém, dlažby).
↘ Návrh interiéru pre klientov.
↘ Kompletný servis financovania, ktorý Vám zabezpečí najlepšie podmienky na trhu.

Zabezpečíme Vám kompletný právny servis, katastrálne konanie až po list vlastníctva. Taktiež u Nás očakávajte bezplatné poradenstvo v oblasti financovania, ktoré Vám zabezpečí najvýhodnejšie podmienky na finančnom trhu. Kontakt: Mgr. Miriama Gabrišková, RSc. T. č. 0907 51 00 62. email: info@m-reality.sk. Bližšie informácie sa dozviete aj na našej facebookovej stránke Rezidencia Biskupická 7 IBV.

Cena zahŕňa: 

- osobná asistencia a prítomnosť RK pri úkonoch spojených s notárom, bankou a príslušným katastrom

- komplexný právny servis, vyhotovenie kúpnych zmlúv, návrhov na vklad

- práca so znalcom

- osobná účasť zástupcu RK pri úkonoch spojených s protokolárnym odovzdaním nehnuteľnosti 

- prepis energií a prepis u správcu bytového domu 

- úhrada poplatku za úradné overenie podpisov predávajúceho (ich) na kúpnych zmluvách

- úhrada poplatku za návrh na vklad vlastníctva do katastra nehnuteľností

- obhliadky nehnuteľnosti podľa potreby aj počas sviatkov, víkendov aj mimo pracovného času klienta

- zabezpečenie komplexného finančného servisu: od hypotekárneho úveru na bývanie až po poistenie nehnuteľností

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Úžitková plocha:
120.36 m2
Počet izieb:
4
Balkón:
nie
Energetický certifikát:
A
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Miriama Gabrišková, RSc.

Mgr. Miriama Gabrišková, RSc.

Realitný maklér - Konateľ

  • rusr

Realitný maklér - Konateľ 
Hypotekárny špecialista

info@m-reality.sk

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti